Poorten

Onze sectionale poorten zijn op maat gemaakt en met aandacht voor comfort en duurzaamheid.

Ze zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Een sectionale poort maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte waardoor u minder ruimteverlies heeft in uw garage. Wij bieden sectionale garagepoorten in alle RAL kleuren. Onze poorten beschikken over een snelle, performante en geluidsarme motor. U kunt kiezen uit verschillende types poortmotoren. Sectionale garagepoorten zijn bovendien de ideale isolator voor uw garage (U-waarde van 1,4 W/m²5).

Standaard zijn onze sectionale poorten uitgerust met een onderloopbeveiliging waarbij de garagepoort tot stilstand komt bij een lichte weerstand. Elke sectionaalpoort beschikt tevens over een veiligheidscertificaat.
Droomt u van een garagepoort op maat, kom dan zeker eens langs voor meer informatie. Met onze scherpe prijzen, maatwerk en plaatsing vindt u ongetwijfeld de poort die bij uw woning past.
 

Onze voordelen:

  • De allerbeste prijs/kwaliteitverhouding
  • Maatwerk garagedeuren zonder meerprijs
  • Deskundig advies en uitstekende service
  • Bezichtiging mogelijk in onze showroom
  • Zowel voor particulieren als bedrijven
  • TÜV-geteste veiligheid conform de nieuwe DIN EN 12604

Veiligheidskenmerken

Prestatiekenmerken:

Warmte-isolatie (DIN EN ISO 12428) Lamel 40 mm:U = 0,56W/m²k Alleen deurblad zonder beglazing:U = 0,95 W/m²k Ingebouwde deur:U = 1,48 W/m²k (10m² deuroppervlak zonder beglazing)
Luchtdoorlatendheid (DIN EN 12426) Klasse 2
Weerstand tegen windbelasting (DIN EN 12424) Klasse 3
Weerstand tegen het binnendringen van water (DIN EN 12425) Klasse 2
Eigenschappen bij brand (DIN EN 4102) Deurbladelement grondstof klasse B2 (normaal ontvlambaar)


Vingerknelbeveiliging binnen en buiten.
Gepatenteerde vingerknelbeveiliging voorkomt gevaarlijke openingen tussen de secties. Scharnierlappen dichten de middenscharnieren volledig af. Onze poorten zijn door TÜV getest en houden stand tegen zulke inbraakpogingen:

Middendichtingen en dichtingen aan de zijkant. De garagepoort is tussen de verschillende secties over de gehele breedte afgedicht. Een dichtingslip aan beide kanten zorgt voor optimale isolatie en afdichting.

Vloerafdichting. Een vloerafdichting bestaande uit een elastisch EPDM rubberen profiel, dat bestand is tegen rotten en aanvriezen, vangt oneffenheden in de vloer op en beschermt tegen kou en vocht.